Duurzame productie- en consumptiepatronen (PODO 2) (CP)
Agro-voeding
CP/18: Overlevingsstrategieën voor een multifunctionele landbouw in een verstedelijkte omgeving
- Project CP/18
- Eindrapport: Overlevingsstrategieën voor een multifunctionele landbouw in een verstedelijkte omgeving
- Bijlage: Overlevingsstrategieën voor een multifunctionele landbouw in een verstedelijkte omgeving
- Résumé: Stratégies de survie pour une agriculture multifonctionelle en milieu urbain
- Samenvatting: Overlevingsstrategieën voor een multifunctionele landbouw in een verstedelijkte omgeving
- Summary: Development strategies for a multifunctional agriculture in peri-urban areas
CP/19: Op welke manier kan biologische landbouw bijdragen tot duurzame productie en consumptiepatronen?
- Project CP/19
- Final report: How can organic farming contribute to sustainable production and consumption patterns?
- Résumé: Comment l'agriculture biologique contribue-t-elle aux modes de production et de consommation durables?
- Samenvatting: Hoe kan biologische landbouw bijdragen aan duurzame productie- en consumptiepatronen?
- Summary: How can organic farming contribute to sustainable production and consumption patterns?
CP/27: Ketenmodel voor de impactanalyse van contaminanten bij de productie van primaire voedingsmiddelen
CP/28: Algemeen kader voor de evaluatie van verschillende niveaus van duurzaamheid in Belgische landbouwsystemen - SAFE
CP/29: Geïntegreerde aanpak voor de controle op residuen van coccidiostatica in eieren
CP/30: Mycotoxinecontaminatie van conventionele voedingsmiddelen en "bio" producten
CP/31: Risico-evaluatie van levensmiddelen: ontwikkeling en integratie van generische instrumenten voor predictieve microbiologie
- Project CP/31
- Final report: Microbial food safety assessment: development and integration of generic predictive modeling tools
CP/32: Traceren en authenticiteit bepalen van de GGO's en de ervan afgeleide producten in de voedingsmiddelensectoren
CP/33: Ontwikkeling van bewustmakingsinstrumenten voor het duurzaam gebruik van gewasbeschermingsmiddelen
CP/47: Randvoorwaarden voor een duurzaam agrarisch ruimtegebruik in de verstedelijkende netwerksamenleving
- Project CP/47
- Eindrapport: Randvoorwaarden voor duurzaam agrarisch ruimtegebruik in een verstedelijkende netwerksamenleving
- Bijlagen: Randvoorwaarden voor duurzaam agrarisch ruimtegebruik in een verstedelijkende netwerksamenleving
- Résumé: Conditions connexes pour une utilisation durable de l’espace rural dans la société en réseau en voie d’urbanisation
- Samenvatting: Randvoorwaarden voor duurzaam agrarisch ruimtegebruik in een verstedelijkende netwerksamenleving
- Summary: Preconditions for sustainable land use by agriculture in urbanising network society
CP/56: Geïntegreerde evaluatie van mariene voedingsmiddelen: voedingswaarde, veiligheid en consumptieperceptie
- Project CP/56
- Final report: Integrated evaluation of marine food items: nutritional value, safety, and consumer perception
- Annexes: Integrated evaluation of marine food items: nutritional value, safety, and consumer perception
CP/57: Interacties tussen mycotoxinen en anderen voedingscontaminanten: een nieuwe benadering in de voedselveiligheid
CP/58: Ontwikkeling van detectiemethode voor pathogene E. coli niet-0157 in voedingsmiddelen: een eerste stap in preventie
- Project CP/58
- Final report: Development of detection method for non-0157-pathogenic-E. coli in food: first step in prevention
CP/59: Instrumenten en instituten ter ontwikkeling van lokale voedselsystemen
- Project CP/59
- Final report: Instruments and institutions to develop local food systems
- Résumé: Outils et institutions pour le développement de systèmes alimentaires locaux
- Samenvatting: Instrumenten en instellingen om lokale voedselsystemen te ontwikkelen
- Summary: Instruments and institutions to develop local food systems